Veelgestelde vragen

Bestellen

Veilig bestellen en betalen

U kunt via onze webshop eenvoudig en veilig bestellen en betalen.

U kunt betalen met iDEAL, Bancontact/MisterCash, Maestro, Mastercard en Visa.

Indien u enkel via factuur kunt betalen, stuurt u een mail met uw facturatie- en verzendgegevens naar info@gompel-svacina.eu.

Bestelbevestiging

Wanneer uw bestelling verwerkt is, ontvangt u van ons een bestelbevestiging via e-mail. Bij klanten met een Gmail- of Hotmailadres komt deze bevestiging soms in de spamfolder terecht.

Factuur

Bij de bestelbevestiging vindt u automatisch een factuur van uw bestelling. Professionele klanten kunnen bij hun bestelling hun facturatiegegevens en btw-nummer invullen.

Foutmelding

Krijgt u een foutmelding tijdens het bestellen, dan kunt u een mail sturen naar info@gompel-svacina.eu. Wij helpen u dan verder met uw bestelling.

 

Verzending

Leveringskosten

De verpakkings- en verzendkosten bedragen € 4,95 per bestelling, ongeacht het aantal boeken. Gratis verzending geldt vanaf een bestelling van 75 euro.

Track & trace

Wanneer uw bestelling verwerkt is, ontvangt u van ons een track & trace-code om uw levering te volgen. Bij klanten met een Gmail- of Hotmailadres komt deze mail soms in de spamfolder terecht.

Leveringstermijn

Levering in België en Nederland gebeurt doorgaans binnen vier tot vijf werkdagen na ontvangst van uw bestelling.

 

E-books

Formaat

Onze e-books zijn digitale boeken in het formaat ePDF met watermerkbeveiliging. Uw e-mailadres wordt op de pagina’s als watermerk opgenomen. Het is niet mogelijk om onze digitale boeken te printen of van aantekeningen te voorzien.

Downloaden

Bij uw bestelbevestiging via e-mail vindt u een code. Daarmee kunt u uw e-book eenvoudig downloaden.

Omruilen of retourneren

Aangeschafte digitale boeken kunnen door hun aard niet geannuleerd of geretourneerd worden.